Prisma külmutab jaanipäevani 800 toote hinnad

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Seoses jätkuva hinnatõusuga Eesti turul jätkab Prisma peremarket hinnagarantiiga ka sel aastal ning peatab 800 toote hinnatõusu kuni jaanipäevani.


Prisma garanteerib, et 800 hinnagarantiis oleva toote hinnad Prisma kauplustes ei kasva, sõltumata maailmaturu või teiste jaekettide hinnatõusudest. Küll aga võivad Hinnagarantii toodete hinnad sel ajavahemikul langeda.

«Prisma lubadus on seista püsivalt soodsate hindade eest Eesti jaeturul. Koos hindade külmutamisega tagame hinnagarantii toodetele ka Eesti jaeturu soodsaimad püsihinnad. Seega vajadusel oleme valmis hindadega veel madalamale tulema ja katma toodete hindade püsimise või languse oma kasumi arvelt,» ütles Prisma peremarketi tegevdirektor Janne Lihavainen.

Hinnagarantii toodete seas leiab endiselt laia valiku igapäevaseid toidukaupu, aga ka tööstuskaupu. Näiteks kasvas eelmisel aastal puuvilla hind maailmaturul, mis tõi omakorda kaasa puuvillast valmistatud rõivatoodete hinnatõusu. Hinnagarantii peatab mitmete taoliste toodete hinnakasvu Prisma kauplustes.

Eelmisel aastal kasvasid hinnad Eestis keskmiselt 5 protsenti. Kõige kiiremini kerkis aga toidu ja mittealkohoolsete jookide hinnatase, küündides pea 10 protsendini. «Ajal kui kerkivad kütte, elektri ja muud hinnad püüame kaasa aidata vähemalt igapäevatoodete hindade stabiilsusele,» lausus Lihavainen.

Eelmisel aastal külmutas Prisma Peremarket 40 toote hinnad. Kampaania tõi kaasa palju positiivset tagasisidet klientidelt.

Prisma on Põhjamaade juurtega SOK-le kuuluv kaubanduskett, mis tegutseb Soome, Eesti, Läti, Leedu ja Venemaa turgudel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles