Eesti turul on uus apteegikett - Südameapteek

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue apteegi logo.
Uue apteegi logo. Foto: Südameapteek

Täna avatud Südameapteek sündis seni Farmacia kaubamärgi all tegutsenud apteekide ning üheksa Apotheka kaubamärgi all tegutsenud osaühingule Pharma Group kuuluva apteegi liitmisel.


Osaühingute Pharma Group ja Patrika koondumisel tekkinud uude apteegiketti kuulub täna 47 apteeki üle Eesti. Südameapteek on Eesti suuruselt kolmas apteegikett.

Südameapteek väärtustab apteekri rolli, kandes tunnuslauset «Sinu ravimiprofid». «Rõhutame oma apteekides professionaalset ravimialast nõustamist kogenud ja haritud proviisorite ning farmatseutide juhendamisel. Suhtume inimeste tervise hoidmisse, haiguste ennetamisse ja ravisse tõsiselt ja leiame, et farmaatsiavaldkonna asjatundjate nõuanded on olulised,» kommenteeris firma Pharma Group juhatuse liige Ester Eomois.

Südameapteegi üheks tugevuseks on head asukohad. Uues apteegiketis jätkavad tööd 47 senist töötajat, kes on läbinud uute teenindusstandardite koolituse. Südameapteegi proviisorid ja farmatseudid on äratuntavad ka uue mugava vormiriietuse järgi, mille on spetsiaalselt sellele ketile kavandanud moedisainer Katrin Kuldma.

Tänaseks on üle Eesti paiknevad apteegid saanud uue välimuse, nende hulgas on ka kaks Tallinna valveapteeki (Tõnismäe apteek ja Vikerlase apteek).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles