Bensiini osteti ühistranspordi streigi ajal 10 protsenti rohkem

Sirje Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Statoili andmed näitavad, et naistepäeval toimunud Tallinna ühistranspordi streigi aegu kasvas nii bensiini müük kui tanklapoodide käive märgatavalt.


Kas müügikasvu taga oli konkreetselt streik või naistepäev, ei osanud Statoili kommunikatsioonijuht Jaanus Pauts öelda, kuid ta tõdes, et päevade võrdluses oli tegemist selge kasvuga.

Mootoribensiinide müügimahud kasvasid võrreldes kolmapäevaga ligi 10 protsenti. Diislikütuse müügimahud jäid eelneva päevaga samale tasemele.

«Kui eeldada, et bensiinimootoriga autodega sõidavad valdavas enamuses eratarbijad, ja eile oli autode hulk linna tänavatel oluliselt suurem, siis võib antud müügikasvu üheks põhjuseks olla küll streik,» sõnas Pauts.

Statoili mugavuspoodide müügid kasvasid võrreldes varasemate päevadega ligi 19 protsenti võrra. Jaamade teenindajate kinnitusel oli sagimist võrreldes tavaliste päevadega kõvasti rohkem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles