Kärdla kohvikute päev haarab kogu Hiiumaa

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärdla ühepäeva kohvikute kaart.
Kärdla ühepäeva kohvikute kaart. Foto: www.kohvikutepäev.ee

Kuuendal Kärdla kohvikutepäeval avatakse kohvikuid rohkem kui varasematel aastatel – kokku 25.

Kärdlas on kohvikuid ikka sama palju kui alati – 15 – ja seda arvu korraldajad ei muuda, kuid eel- ja järelkohvikuid on rohkem kui kunagi varem, kümme, kirjutab Hiiu Leht.

Neist uued on avatud Kalana sadamas, Tärkma külas, öökohvik Tahkuna tuletornis, Kuri koolis, Roograhu sadamas asuval tünnisauna parvel, Vetsi tallis ja Orjaku infomajas. Kohvikutepäeval avab Kärdlas uksed ka uus päriskohvik, Villa Loona keskväljakul.

Kärdla 15 kohvikut on  4. augustil avatud keskpäevast kuni õhtul kaheksani või lausa südaööni. Ligi pooled kohvikutest asuvad õdusates koduaedades, nagu näiteks Vanaisa Õunaaed, Bella Rosa, Siiru-Viiru-Siseõu, Küla Karla kohvik, Kantri & Grill ja Põrguviiul. Laulupealinna auks on Kärdla laululaval end sisse seadnud Café Cantabile, ühe väga põneva linnajao Jaburate küla tegemisi ja toimetamisi tutvustab Jaburate Juures, Suuremõisa lossi elu-olu näeb Charlotte Maiuse Majas, Nuutri jõe kaldal pesitseb romantiline Haldjamaa, turuplatsi virr-varri täiendab Kaetud Lauad. Otse merelt saabujad võivad randuda kalasadama kirevas kohvikus Vaid Mõrrad ja Tropid ja... SEB Pank muundub üheks päevaks jäätisekohvikuks Saare Eide Bisness Punkt. Suursugust kohvijoomist peenemas õhustikus pakub Hiiumaa muuseumi Parunite Balkon. Kohal on kauged külalised ja maitseelamused Peipsi äärest kohvikuga ÜleEesti Peipsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles