Naabri helikopter häirib eliitrajooni elanikke

Sirje Niitra
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõnajalgade helikopter Tartus Atlantise taga pargis.
Sõnajalgade helikopter Tartus Atlantise taga pargis. Foto: Kristjan Teedema

Tänasest Õhtulehest saab lugeda, kuidas helikopteriga mõne kilomeetri kaugusel Tartu kesklinnas väidetavalt tööl käiv tegelane on välja vihastanud linna külje alla eliitrajooni elamise soetanud inimesed, kirjutab Õhtuleht.

Paar nädalat tagasi majade kohal tiirutama hakanud helikopterit pidasid naabrid esialgu kiirabikopteriks, millega kellelegi abi tuldi andma. Seejärel arvati, et perekond Sõnajalg tuli mõnele ärimehele külla. «Siis selgus, et igal külal oma Sõnajalg,»  kommenteeris Tartu külje all Vahi alevikus elav Tiia Karelson.

Üle majade põristav kopter teeb kõrvulukustavat müra ja lendab mõnikord nii madalalt, et riivab lausa katuseid. On ime, kuidas ta üldse õunapuude vahele maandutud saab.

Kohalikud pelgavad, et kuna kopterite lendamist keegi ega miski ei reguleeri, siis varsti on igaühel lennumasin hoovil ja elu muutub täiesti väljakannatamatuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles