Estonian Airi toit sai kriitika osaliseks

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmed Euroopa Liidu liikmesriigid plaanivad ühtse õhuruumi vastu protestimist.
Mitmed Euroopa Liidu liikmesriigid plaanivad ühtse õhuruumi vastu protestimist. Foto: Peeter Langovits

Briti väljaanne Daily Mail avaldas halvimate lennueinete hulgas ära Estonian Airi pardal tehtud söögifoto.

Airlinemeals.net kogus lennureisijatelt kokku käputäie nende tehtud pilte einetest, mis olid söögikõlbmatud. Estonian Airi pardal tehtud foto alla kirjutati, et toit on suisa reisijat solvav.

Eelroaks pakuti lennureisija sõnul külma riisi, herneid ja maisi. Pearoog koosnes heeringast, kartulisalatist, salatilehest, tomatist ja leivast. Reisija ei mõistnud, mis magustoitu talle pakuti, kuid see olevat olnud maitsetu ja nätske.

Tõele au andes tuleb tõdeda, et info kattub täiesti enam kui kaks aastat tagasi The Huffington Postis ilmunud USA reisikirjaniku Doug Lansky raamatu «Titanic Awards» refereeringuga. Ka Daily Maili loo juures olev Estonian Airi eine foto on sama. Estonian Airi turunduse ja kommunikatsioonidirektor Ilona Eskelinen kinnitas täna, et sellist toitu ei pakuta firma lendudel enam mitmeid, mitmeid aastaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles