Patsient: streiki tuleb rahulikult võtta

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Streigihommik Ida-Tallinna keskhaiglas. Pildil on haigla röntgenikabinetis käinud Peep Lassmann.
Streigihommik Ida-Tallinna keskhaiglas. Pildil on haigla röntgenikabinetis käinud Peep Lassmann. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Täna hommikul vahetult pärast arstide streigi algust Ida-Tallinna keskhaigla röntgenikabinetti külastanud Peep Lassmann jagab Eesti arstide muret tervishoiusüsteemi pärast ning käimasolevat streiki pahaks ei pane.

«Asja tuleb rahulikult võtta, keegi ju vältimatust abist ilma ei jää,» arvas Eesti Teatri- ja Muusikaakadeemia rektor Peep Lassmann. Kui eriarsti ajad mägede taha just ei lükku, siis on streik tema sõnul täiesti mõistetav. «Ma täiesti jagan meedikute muret tervishoiu pärast,» sõnas Lassmann.

Arstide streik tema tänaseid käike ei mõjutanud. «Perearst töötas ja saatis mu edasi röntgenisse ja seal oli ka kõik korras ning töötas,» rääkis rektor. Sel kuul  tuleb tal veel arstide jutule minna, kuid siiani talle vastuvõtu ärajäämisest veel teatatud ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles