Jysk plaanib laieneda ja kaupluseid uuendada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jysk.
Jysk. Foto: Stanislav Moshkov / Den za Dnjom

Rahvusvahelise jaemüügiketi Jysk käesoleva majandusaasta esimese poole käive kasvas möödunud aasta sama perioodiga võrreldes 29 protsenti. Ettevõte plaanib jätkata Eestis laienemist ja seniste kaupluste uuendamist.

«Juba sel nädalal saab valmis uuendatud kontseptsiooniga kauplus Ülemiste Keskuses, mille käive kõigist Jysk Eesti kauplustest on seni suurim olnud,» ütles Jysk Eesti regioonijuht Kaidi Kask. «Novembris avame kaupluse Narvas, mis 1837 ruutmeetrise müügipinnaga saab olema suurim kodusisustust pakkuv kauplus Ida-Virumaal. Samuti on kavas järgmise paari aasta jooksul värskendada kõiki teisi kauplusi.»

Jysk Eesti peamise kaubarühma, madratsite müük kasvas aastaga 88 protsenti, nende seas tõusis vedrumadratsite müük isegi üle 100 protsendi. Teiste kaupade seas oli käibe kasv kiireim voodipesu tootegrupis, mis esimesel poolaastal kerkis 70 protsenti eelmise aasta sama perioodiga võrreldes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles