Rakvere pakub grillihooajaks 7 uut toodet

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rakvere

Rakvere Lihakombinaadi selle suve grilltootede valikus on seitse uudistoodet, mille maitsed on inspireeritud Eestimaa metsadest ja aedadest.


Uute toodete loomisel on firma teatel lähtutud kodumaistest maitsetest - mustikas, metsaseened (männi-, kuuse- ja kaseriisikad), kirsid, jõhvikas, till.

Tootevalikus on seitse uudistoodet: 4 uut grillvorsti, 2 uut grill-liha, üks grillribi ning lisaks uus suitsune suvesnäkk - BBQ õllesigar.

Rakvere Lihakombinaadi turundusdirektori sõnul käidi parimate maitseelamuste leidmiseks läbi Eestimaa metsad ja aiad Virust Võruni ning Peipsist Pärnuni ning tulemuseks on suviselt kodune grillilooming.

«Kuna eelmise aasta uudistootest mustikašašlõkist sai kiiresti kõigi vaieldamatu lemmik, siis sellel aastal kombineerisime magus-vürtsika mustikapüree grillribiga, mille tulemusel valmis mustikamaitseline grill-ribi,» selgitas Liina Jaanson.

Grillvorstidest on selle aasta uudised Eesti Rahwa grillvorst, metsaseene grillvorst, minigrillvorst kreeka pähklitega ja jogurti grillvorstike lambasooles. Grill-lihadest Corrida grillbiifsteek ja kirsisuitsune grill-liha ning mustika grill-ribi.

Eelmisel aastal kasvas Rakvere Lihakombinaadi peamiste suvetoodete (marinaadis lihad, shaslõkid ja ribid) turuosa uuringufirma AC Nielseni andmetel 34 protsendini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles