S-klassi esindussedaan sai AMG sportpaketi

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mercedes-Benz

Mercedes avaldas informatsiooni uuele S-klassi esindussedaanile mõeldud AMG sportpaketi kohta.


Mercedese teatel kuuluvad komplekti sportlikku ja agressiivset ilmet tõstvad detailid - suuremate õhuvõtuavadega esistange, küljelaiendid, lävepakud, reljeefsem tagumine põrkeraud sellesse integreeritud täisnurksete summutiotsikutega, kirjutab

Autonet.ee

.

Lisaks ülaltoodule monteeritakse autole alla viie kodaraga 19-tollised kergsulamist valuveljed koos 255/40 rehvidega esi- ja 275/40 tagateljel. Lisavarustusena pakutakse ka 20-tolliseid valuvelgi.

Sportpaketiga koos paigaldatakse ka uus pidurisüsteem perforeeritud ketaste ning hõbedaseks värvitud sadulatega, millel paistab efektselt välja kiri «Mercedes-Benz». Salongi leiavad tee alumiiniumsulamitest pedaalid ning AMG logodega matid. Veidi muudetakse ka interjööri viimistlusmaterjale.

Tellimusi võetakse vastu alates juunist. Saksamaal maksab pakett olenevalt autost 5 831 (91 197 krooni) kuni 7 873 eurot (123 134 krooni).

Juba tõsisema AMG tuuninguga S-klassi esitletakse selle kuu lõpus Šanghais avataval näitusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles