Amserv võtab koondatute autod tagasi

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amserv Grupp müüb sõidukeid võimalusega see töö kaotamise tõttu tagasi anda.
Amserv Grupp müüb sõidukeid võimalusega see töö kaotamise tõttu tagasi anda. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Autokontsern Amserv Grupp alustab tänasest pilootprojektiga, milles tagatakse auto tagasiostmine inimestelt, keda järgmise kahe aasta jooksul tabab koondamine.


Projekti eesmärgiks on anda potentsiaalseile autoostjaile tänases keerulises majandussituatsioonis lisaks mõistlikule hinnatasemele ka kindlustunne tuleviku osas. Pakkumine laieneb nii uutele kui kasutatud autodele ning kestab kuni jaanipäevani.

Amserv Grupi juhatuse esimehe Raivo Küti sõnul saavad enne selle aasta jaanipäeva Amservi või Ascari esindustest sõiduki soetanud eraisikud koos autoga ka kindlustunde, et kui nad juhtuvad järgmise kahe aasta ehk kuni 24. juunini 2011 koondamise tõttu oma töökoha kaotama, siis saavad nad auto tagasi anda.

Raivo Küti hinnangul on inimestel endiselt olemas vajadus autode soetamiseks, aga tarbijate kindlustunne tuleviku osas on praegu väga madal. Seetõttu otsustaski Amserv Grupp algatada pilootprojekti, mille eesmärgiks on anda autoostjaile garantii, et koondamise puhul ostetakse auto soovi korral tagasi.

Küti sõnul ostetakse soovi korral välja nii uuena kui ka kasutatuna ostetud sõidukid. Projekt laieneb nii liisinguga soetatud kui väljaostetud autode omanikele. Liisinguga auto ostnud saavad oma autost loobuda ega pea edasi tasuma oma liisingumakseid ning ei pea enam kandma auto omamisega seonduvaid kohustusi. Kütt lisas, et kui auto ei ole pakkumise ajal soetatud liisinguga, ostetakse auto tagasi kampaaniatingimustes märgitud amortiseerumiskulu võrra odavama hinnaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles