KLM ja British Airways lubavad muuta Mehhiko lennupileteid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British Airwaysi lennukid.
British Airwaysi lennukid. Foto: AP / Scanpix

Lennufirmad British Airways ja KLM otsustasid, et teevad seoses Mehhiko seagripi puhanguga juba ostetud lennupiletite muutmise tingimused tavalisest leebemaks ning lubavad teha muudatusi kõigis Mehhiko lennupileteis.

BA ja KLM teatasid Estraveli järelpärimisele vastuseks, et võimaldavad teha muudatusi ka nendes lennupiletites, mille müügitingimustes oli märgitud muudatuste tegemise keeld.

British Airways lubab kõigil reisijatel, kes on ostnud pileti Mehhikosse või Mehhikost mujale enne esmaspäeva, 27. aprilli südaööd ja mille väljumine on lähima 7 päeva jooksul, muuta broneeringu kuupäevi ja pileti sihtpunkte. Muutmise eelduseks on vabade kohtade olemasolu.

KLM lubab ilma lisatasudeta muuta kõiki Mehhiko lennupileteid, mille lennud pidid toimuma vahemikus 26. aprillist kui 4. maini.

Estraveli tegevjuhi Anne Samliku sõnul on Mehhiko pealinn praegu eestlaste seas populaarne sihtpunkt, sest sinna osteti hulk pileteid mitmete kampaaniate raames. «Muudatuste täpsemate tingimuste väljaselgitamiseks soovitame ühendust võtta oma reisibürooga,» lausus Samlik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles