Uus digiboks hoiab ära kaklused teleripuldi pärast

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Viasat

Viasat toob müügile HD-valmidusega salvestava digiboksi ViasatPlusHD, mis võimaldab korraga salvestada kuni kaht telesaadet ja vaadata samal ajal kolmandat varem salvestatut.


Analoogilistest sel aastal Eestis müügile jõudnud seadmetest eristab ViasatPlusHD digiboksi firma teatel seriaalide salvestamise funktsioon ning oluliselt soodsam hind.

Kõvakettaga personaalne videosalvestaja (Personal Video Recorder ehk PVR) annab firma teatel sõltumatuse telekavast, võimaldades saateid vaadata just endale sobival ajal.

«Televaataja vabadus ise määrata, mida ja millal vaadata, seletab ka digitaalsete videosalvestajate kiirelt kasvavat populaarsust maailmas. Kindlasti on seadmete võidukäik väljakutseks reklaamijatele, kuna salvestatud saadete eeliseks peavad kasutajad ka võimalust reklaamipausid vahele jätta,» lausus Viasat Eesti tegevjuht Krista Leppiko.

Superkvaliteediga HD-kanalite (High Definition) turuletulekul võimaldab HD-valmidusega seade nautida kõrglahutusega digitaalset pildiedastust.

Viasati uue digiboksi kõvaketas on 250 GB suurune ja sellele saab salvestada 115 tundi standardformaadis või 45 tundi kõrglahutusega telesaateid.

Krista Leppiko sõnul on salvestav digiboks ideaalne lahendus aktiivsema elutempoga inimestele, samuti peredele, kus saadete vaatamisel erinevad huvid, või siis spordifännidele, kes saavad seadmega ka otsesaates võistluse põnevamaid hetki tagasi kerida ja taasesitada.

ViasatPlusHD digiboksi olulisemad funktsioonid:

*Elektrooniline saatekava (EPG) - näitab ette 7-päevase telekava, mille kaudu on lihtne ühe nupuvajutusega meelepärane saade salvestama panna või meeldetuletus valida.

*Seriaalide link võimaldab salvestada ühe nupuvajutusega terve lemmiksarja hooaja.

*Live-TV paus ja taasesitus võimaldab otsesaate pausile panna ja jätkata vaatamist sealt, kus see pooleli jäi, samuti ka otsesaadet tagasi kerida.

*Aegluubis pildiedastus on kasulik funktsioon näiteks spordiülekannete jälgimisel.

*Kahe saate samaaegne salvestamine. ViasatPlusHD digiboks saab SAT-TV vastuvõtjalt kaks digitaalset signaali, mis võimaldab samal ajal salvestama panna kuni kaks telesaadet ning vaadata kolmandat varem salvestatud saadet.

Digiboks jõuab Eestis müügile maikuu alguses - uue kliendilepingu sõlmimisel maksab see 2690 krooni ja olemasolevatele klientidele vähem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles