Rimi innustab inimesi rohkem käima

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Rimi.ee

Jaekaubanduskett Rimi alustab tänasest tervislikke eluviise propageeriva projektiga «Hakkame käima», mille raames müüakse soodushinnaga sammulugejaid.



Tänasest kuni juuni lõpuni saab Rimi hüper- ja supermarketitest soetada sammulugeja vaid 79 krooniga. Lisaks saab tasuta kaasa ka kaks pakki Rimi Right Balance teraviljahelbeid, teatas firma.

Projekti käigus avatakse Rimi kodulehel terviselehekülg, kus saab pidada liikumispäevikut, võistelda kõndimises sõpradega ja jagada tervisliku eluviisi järgimise kogemusi.

Veebilehel on võimalik lisaks lugeda toitumis- ja spordispetsialistide soovitusi ning ka Google Maps'i abil endale kõndimiseks näiteks sobivaid vahemaid valida.

Rimi Eesti Food AS turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja sõnul käivad tervis, liikumine ja toitumine ikka käsikäes ning sellest tulenes ka liikumist toetava kampaania idee.

Projekti juures abistanud personaaltreeneri Ilo Rihviku sõnul soovitatakse päevas teha umbes 10 000 sammu.

Projektis osalevad koostööpartneritena mitmed kontorihooned, kus kutsutakse inimesi koos Rimiga üles rohkem liikuma ja näiteks treppe kasutama. Ülemiste City suhtekorraldaja Karin Tamme sõnul osalevad nad hea meelega Rimi liikumist edendavas projektis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles