Premia ja Tere ristasid jogurti jäätisega

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tere

Premia Tallinna Külmhoone ja AS Tere tõid koostöös müügile jäätisemaitselise jogurti Väike Tom ning esimese probiootiliste bakteritega jäätise Hellus.


Siiani tootis Premia jäätist nimega Väike Tom ning Tere Helluse-nimelist piimatoodete, peamiselt jogurtite-keefirite sarja.


Kahe tootja koostöös sündinud Väikese Tomi jogurtit pakkus laulu- ja tantsupeo peatoetaja Premia juba kõigile pidustustel esinenutele ja sai ettevõtte teatel nii väikestelt kui suurtelt lauljatelt-tantsijatelt positiivset vastukaja.

Väikse Tomi jogurt on pakendatud kaheosalisse topsi - suuremas kojas on vanillijäätisemaitseline jogurt ja väiksemas lisaväärtusena kaasa pandud ühe sordi puhul šokolaadiga kaetud riisikuulid ja teisel krõbe riis.

Helluse šokolaadiglasuuriga ja maasikamoosiga vanillijäätisele on Tartu Ülikooli litsentsi alusel lisatud piimhappebakter Lactobacillus fermentum ME-3 ja LA-5. Toode kuulub Helluse funktsionaalsete piimatoodete sarja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles