Reumaliidu kepikõnnipäeval osales üle 1400 inimese

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kepikõndijad.
Kepikõndijad. Foto: Peeter Langovits.

Laupäeval Tallinna lauluväljakul toimunud kepikõnnipäeval osales korraldajate andmetel 1428 inimest.

«Meie registreerisime 1428 osalejat, umbes nii palju me ka osalema ootasime,» kinnitas ürituse üks organisaatoritest, Mari Levo Eesti reumaliidust BNSile.

Levo sõnul oli plats rahvast täis ja ka erinevatest töötubadest võeti väga aktiivselt osa. «Ilm ka soosis üritust, meie hinnangul läks kõik enam-vähem kümnesse,» rõõmustas Levo.

Kepikõnnipäeval mindi starti kolmel distatntsil: ühe, kolme ja kuue kilomeetri pikkustel radadel. Kõige populaarsem oli kolme kilomeetri pikkune distatnts.

Tervisetöötubades räägiti tervislikust liikumisest, toitumisest ning osteoporoosi ennetamisest ja ravist. Tervisetelkides oli võimalik mõõta vererõhku, kolesterooli, rasvaprotsenti ning konsulteerida luutiheduse, kaltsiumi ja D-vitamiini vajaduse üle.

Reumaliidu kepikõnnipäevad toimusid tänavu juba kümnendat korda ning Levo sõnul korraldatakse need kindlasti ka tuleval aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles