Maxima vaktsineerib gripi vastu kõik töötajad

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rododendroneid müüdi ka Valga Maximas.
Rododendroneid müüdi ka Valga Maximas. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Maxima avalike suhete juhi Erkki Erilaiu sõnul vaktsineerib ettevõte hooajalise gripi vastu kõik oma töötajad, lisaks korraldatakse kauplustes plakatite ja infolehtede näol teavituskampaania.


«Kasutame nii tervisekaisteinspektsiooni disainitud Gerli Padariga plakatit kui ka oma


plakatit, milles Maxima informeerib, et meie töötajad on vaktsineeritud ning soovitame ka kõikidel klientidel teha kõik endast oleneva, et mitte haigestuda,» rääkis Erilaid.

Klientidel soovitatakse pesta tihedalt käsi, katta aevastades või köhides nina ja suu taskurätikuga ning võimaluse korral ka vaktsineerida ennast tavagripi vastu. «Plakatid saame loodetavasti üles täna-homme,» ütles Erilaid.

Maximat kiitis algatuse eest tervisekaitseinspektsiooni avalike suhete juht Iiris Saluri. «Minu meelest imeline algatus,» märkis ta.

Kaupluste töötajate seas on Erkki Erilaiu sõnul hirm haigestumise ees väga suur. Erilaid ise arvas, et praegu tasuks karta pigem tavalist grippi kui nn seagrippi, sest tundub, et sel aastal on haigestumisi lähiringis rohkem kui tavaliselt.  

Maximas võidakse aga tema sõnul gripi suurema leviku korral vajadusel veel mingeid meetmeid kasutusele võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles