Kohtla-Järvel sulatavad kütmata maja elanikud lumest vett

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohtla-Järvel elavad inimesed juba mitu kuud kütmata majas ja mõned neist on sunnitud gaasipliidil sulatama lumest WC-poti loputusvett.
Kohtla-Järvel elavad inimesed juba mitu kuud kütmata majas ja mõned neist on sunnitud gaasipliidil sulatama lumest WC-poti loputusvett. Foto: Peeter Langovits

Kohtla-Järvel elavad inimesed juba mitu kuud kütmata majas ja mõned neist on sunnitud gaasipliidil sulatama lumest WC-poti loputusvett.

Kuigi Olevi tänaval 48 korteriga majas elav Valentina Zautina on oma soojaarved alati ausalt ära maksnud, paistab, et tänavu see ei aita, sest korter on tal ikkagi jääkülm - enam kui pooled majanaabrid pole soojaarveid tasunud, vahendas ERR Uudised saadet «Ringvaade».

Kraadiklaas näitab toasooja 3 kraadi, sedagi vaid elutoas, mida kütavad elektripuhur ja televiisor, magamistuba hoiab perenaine targu kinni, sest selle seinu katab lausa jääkirme.

Kraanist ei tule vett ning seda tuleb tuua naabrite juurest, sest Zautina korteri all asuvas korteris keegi ei ela ja veetoru on seetõttu ilmselt külmunud ning vett WC loputuskasti jaoks sulatab Zautina gaasipliidil lumest.

Majas elavad lasteaias käivad lapsed ei taha õhtul külma koju tulla, väljapääsu olukorrast elanikud ei tea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles