Tarbijakaitse uurib TV6 kadumist tasuta levist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanali TV6 edastamine tasuta vaatamiseks lõpetati 9. jaanuarist.
Kanali TV6 edastamine tasuta vaatamiseks lõpetati 9. jaanuarist. Foto: Mihkel Maripuu

Tarbijakaitseamet palub televaatajate rahulolematuse tõttu kultuuriministeeriumil selgitada kanali TV6 tasuta edastamise lõpetamist.

Tarbijakaitseameti turujärelevalve osakonna juhataja Anne Reinkort soovib ministeeriumilt teavet selle kohta, kuidas toimub ringhäälingulubade tühistamine ning kuidas peaks telekanal teavitama oma vaatajaid, et lõpetab tasuta kanalite kaudu oma programmi edastamise.

Nimelt on amet saanud mitmeid pöördumisi televaatajailt, kes on rahulolematud TV6 kadumise pärast tasuta vaadatavate kanalite hulgast.

TV3 AS tegi ministeeriumile läinud aasta detsembri lõpus avalduse lõpetada maapealse levikuga digitaalringhäälingus TV6 edastamine alates 7. jaanuarist. Sama avaldusega soovis TV3 AS edastada TV6 programmi kaabellevivõrgus. Kanali TV6 edastamine tasuta vaatamiseks lõpetatigi 9. jaanuarist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles