Ussitanud küpsiste maaletooja lubab toote turult ära korjata

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ostjad leidsid küpsise seest ussikese.
Ostjad leidsid küpsise seest ussikese. Foto: Reporter.ee

Tallinna kaubamajast ostetud ussitanud šokolaadiküpsiste maaletooja lubas toote partii kohe turult korjata.


Ühed noored ostsid Tallinna Kaubamajast šokolaadiküpsised Soft Kings. Autos tehti karp lahti ja lasti heal maitsta, kuid peale esimest ampsu ehmatas sööjat valge ussike, kes ennast küpsise seest välja vingerdas, vahendas Reporter.ee.

Küpsiste maaletooja Hellenic Trade firma tegevjuht Ellyt Naigla lubas Kreeka tootjatega ühendust võtta ja asja kohta aru pärida ning ussitanud küpsiste partii lubati kohe turult ära korjata.

Veterinaar- ja toiduameti peaspetsialist Tiiu Rand soovitab sellise juhtumi korral toitu mitte süüa ning pöörduda kauplusse ja teha vastav avaldus. «Teine võimalus on ka pöörduda veterinaar- ja toiduametisse läbi vihjetelefoni.»

Tarbijakaitseameti pressiesindaja Kadri Kauksi sõnul on toidu seest leitud küüsi, klaasikilde, traadijuppe ja konte.

«Kui klient pöördub maaletooja ja tootja poole, siis tal on õigus nõuda makstud summa tagasi või siis toote asendamist sellise tootega, kus neid objekte ei leidu,» rääkis Kauksi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles