Ameeriklanna soovib saada maailma kõige paksemaks naiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailma kõige paksema naise tiitli võitmiseks tuleb Donna Simpsonil võimalikult palju rämpstoitu süüa
Maailma kõige paksema naise tiitli võitmiseks tuleb Donna Simpsonil võimalikult palju rämpstoitu süüa Foto: AFP / Scanpix

42-aastane ameeriklanna Donna Simpson, kes kaalub praegu 600 naela ehk 270 kilogrammi, on endale eesmärgiks seadnud saavutada 1000-naelane ehk umbes 450-kilogrammine kehakaal ja ühtlasi veel sellel aastal mehele minna.

Kahe lapse ema Donna Simpson on endale eesmärgiks seadnud saavutada maailma kõige paksema naise tiitel, kirjutab uudisteportaal Msnbc. Üht-teist naise mõõtude kohta kõneleb vast asjaolu, et ta kannab riideid suurusnumbriga XXXXL.

Donna Simpson oskab oma rekordipüüdlustest viimast võtta. Tal on oma internetilehekülg supersizedbombshells.com, kus tasu eest võib vaadata Donnat rasvaseid roogi söömas ja autoni jalutamas.

Ta on teinud mitmele telekanalile ettepaneku omanimelise tõsielusarja loomiseks, mille eesmärgiks oleks tugevalt ülekaaluliste naiste julgustamine ja toetamine. Portaali Msnbc andmetel on Simpsonile pakutud ka lepingut raamatu kirjutamiseks.

Donna Simpsoni gabariidid pole teda takistanud meestega kurameerimast. Vastupidi, veel tänavu kavatseb ta abielluda. Tema peigmees Philippe Gouamba peab naist eriti veetlevaks ning on üks naise innukamatest fännidest, kes teda rekordit lööma õhutab. 49-aastane Philippe ise on normaalkaalus (150 naela ehk umbes 70 kilo).

Üks rekord Donna nimel juba on - 2007. aastal jõudis ta Guinnessi rekordite raamatusse kui maailma kõige paksem ema.

Siiski pole rekordilise kehakaalu saavutamine naisele kerge. Donna põeb muu hulgas teise tüübi suhkruhaigust ning tal on raskusi igapäevaste toimingutega, näiteks toiduvalmistamise ja duši all käimisega.

Tee rekordini pole ka kuigi odav, sest praegu ostab naine koju toiduaineid umbes 600 euro ehk enam kui 9000 Eesti krooni eest nädalas. Rekordilise kehakaaluni proovib ta jõuda võimalikult palju rämpstoitu süües ja end võimalikult vähe liigutades.

Ise peab Donna end terveks ja õnnelikuks ning ütleb, et kaasinimeste kriitika ei lähe talle korda.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles