Taisto Liinid avab uue Märjamaa-Tallinn bussiliini

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on bussifirma Taisto buss. Illustreeriv foto.
Pildil on bussifirma Taisto buss. Illustreeriv foto. Foto: Liis Treimann.

Alates kolmapäevast, 1. septembrist hakkavad Taisto liinibussid sõitma Märjamaa ja Tallinna vahel kaks korda päevas.

Uus kaugbussiliin 359 Märjamaa-Tallinn hakkab väljuma Märjamaalt tööpäevadel kell 6.30 ja puhkepäevadel kell 7.00 ning iga päev kell 16.00. Tallinnast Märjamaa suunas hakkab buss iga päev sõitma kell 10.30 ja 18.30.

Märjamaa ja Tallinna vaheliseks sõiduajaks on plaanitud 1 tund ja 15 minutit. Buss peatub peaaegu kõigis tee äärde jäävates peatustes Rapla- ja Harjumaal.

«Kuna konkureeriv bussiettevõte otsustas augusti lõpu seisuga oma paljude peatustega liinid Pärnu-Märjamaa-Tallinna vahel sulgeda, siis otsustasime meie Rapla- ja Harjumaa inimestele võimaluse piirides vastu tulla ning bussiühenduse vähemalt Märjamaa ja Tallinna vahel senises mahus taastada,» ütles Taisto Liinid AS liinispetsialist Jan Landrat.

«Vajalike liinilubade hankimine võttis üksjagu aega, aga nüüd oleme valmis alates 1. septembrist Märjamaa ja Tallinna vahel sõitma hakkama. Avatavat bussiliini keegi ei doteeri ja see peab end täielikult piletitulust ära majandama. Plaanime alguses hakata liini teenindama 19-kohalise väikebussiga, samas loodame, et reisijate hulk tuleb suur ja saame juba peagi käiku panna ka suure bussi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles