Osa kauplusi lühendab septembris lahtiolekuaegasid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Rimi teatas, et nende kauplused lähevad alates homsest üle talveajale ja õhtune lahtiolekuaeg lüheneb tunni võrra. Sarnaseid muudatusi on oodata ka Selverites.

Rimi  hüpermarketid Tallinnas ja Pärnus ning Kuressaare ja Tabasalu supermarketid on külmemal hooajal avatud kella 9-22 ja nii jääb see järgmise aasta maini.

Rimi Eesti Food  turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja põhjendas lahtiolekuaegade muutmist erisusega klientide harjumustes.

«Kui suvel külastavad kliendid  kauplusi ka hilisemal kellaajal, siis alates sügisest liigub see trend selgelt varasemale ajale,» sõnas ta.

Selverites on muudatusi oodata alates esimesest oktoobrist. Lahtiolekuaeg lüheneb kokku 13 Selveri kaupluses, kuid näiteks enamik Tallinna kauplusi jääb avatuks kuni kella 23.

Rimi ja Selveri eeskuju ei järgi kaugeltki kõik kauplusteketid.

Kadri Lainas, Prisma Peremarketi turundus- ja kommunikatsioonidirektor ütles, et neil jagub kliente nii hommikul kui õhtul ja seda sõltumata aastaajast. Seetõttu pole Prismades lahtiolekuaegu muudetud ning seda pole ka plaanis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles