Kuressaare säästukates lõppes suhkur

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suhkur.
Suhkur. Foto: Toomas Huik

Kuressaare Säästumarketitest sel nädalal suhkrut otsinud kliente tabas üllatus, sest magusaine oli otsa lõppenud, kuid seda mitte suure nõudluse, vaid tarneprobleemide tõttu.

«Hetkel on tõepoolest olukord selline, et Säästumarketi kauplustes ei ole müügil suhkrut,» ütles Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja, kirjutas Saarte Hääl.

Suhkru puudumine ei ole tema sõnul põhjustatud siiski klientide erakordsest ostuhuvist, vaid Säästumarketit varustava tootja tarneprobleemidest.

Mägioja sõnul on probleem tänaseks lahendatud, kauplused on uued tellimused teinud ja hiljemalt nädalavahetuseks on suhkur Säästumarketites jälle müügil.

Mägioja ütles, et Säästumarketid ja Rimid müüsid tänavu kõige enam suhkrut juuli lõpus ja augusti esimestel nädalatel – sel perioodil küündis Saaremaa Rimi ja Säästumarketi kaupluste päevane suhkrumüük tonnini päevas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles