Riia kutsub eestlasi jõulukuusepealinna

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia püha Peetri kiriku torn.
Riia püha Peetri kiriku torn. Foto: SCANPIX

Läti päevadel «Avasta Läti», mis toimuvad 16 - 28. novembril Tallinnas Stockmanni kaubamajas, kutsub Riia turismiarenduskeskus ja Riia jõulukuuske kujutav tore tegelane eestlasi külastama Riiat kui jõulukuusepealinna.


Riiat kui turismi sihtkohta tutvustava programmi raames on Stockmanni kaubamaja külastajatel võimalus vaadata Riia-teemalist filmi ning fotonäitust. Lisaks sellele jagab Riia jõulukuuse kujutav tore tegelane infomaterjale Riias novembris ja detsembris toimuvate kõige huvitavamate sündmuste kohta ning räägib, kuidas 500 aastat tagasi ehiti Riias esimest korda jõulukuusk.

Kaubamaja 5. korrusel asuvates turismifirmade FTB Latvija ja Estravel büroodes saavad Riia- huvilised tutvuda spetsiaalselt Eesti turu jaoks väljatöötatud võimalustega veeta talvepuhkus Läti pealinnas.

Kokku pakutakse 19 erinevat kultuuri-, spaa-, aktiiv- või perepuhkuse võimalust.

LIVE RIGA suveniire saab ka osta kaubamajast. Selle moto on: «See, mis on hea Riia elanike jaoks, on hea turistide jaoks».
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles