Puuetega inimesi toetas enim Tallinna Ülikool

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Raud Tallinna Ülikoolis
Rein Raud Tallinna Ülikoolis Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Tallinna puuetega inimeste koda valis oma selle aasta säravaimaks toetajaks Tallinna Ülikooli, mille tudengid on vabatahtlikena kaasa löönud paljudes koja ettevõtmistes.


Tallinna Ülikooli tudengid on vabatahtlikena juhendanud puuetega inimeste loomingulist tegevust, aidanud korraldada invamessi ja aitavad praegu üles ehitada koja raamatukogu.

Tallinna Ülikooli rektor Rein Raud ütles auhinda vastu võttes, et puuetega inimeste kaasamine ülikooli ja kogu ühiskonna ellu on äärmiselt oluline. Ta lisas, et taoline koostöö aitab tudengitel vaadata maailma märksa avarama ja terviklikuma pilguga ning on seetõttu väga vajalik.

Rektori sõnul on Tallinna Ülikool loonud puuetega inimestele õppetöös osalemiseks samaväärsed tingimused kõigi teistega, näiteks on õppehoonetes mugav liikuda ka abivahenditega.«Ülikool on kõigile,» kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles