Estonian Air avab uusi liine ja tihendab lennugraafikuid

Laura Raus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Airi uus Bombardier Tallinnas.
Estonian Airi uus Bombardier Tallinnas. Foto: Priit Simson.

Seoses uute lennukite lisandumisega lennukiparki ning üleminekuga suvisele lennugraafikule avab Estonian Air lähiajal uusi liine ning tihendab lennugraafikuid.


Estonian Air teatas, et avab 27. veebruaril lennuliini Tallinna ja Tartu vahel. Lennud Tartust Tallinnasse hakkavad toimuma varahommikuti kuus korda nädalas esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja laupäeviti. Lennud Tallinnast Tartusse hakkavad toimuma hilisõhtuti samadel päevadel, ainult laupäeva asemel toimuvad lennud pühapäeviti.

1. mail avab Estonian Air uue lennuliini Vilniuse ja Berliini vahel. Lennud hakkavad toimuma neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Lähiajal tihenevad ka mitmed Estonian Airi lennugraafikud.

27. märtsist suurendab Estonian Air lendude arvu Tallinna ja Brüsseli vahel kuuele korrale nädalas, lisades teisipäevased, neljapäevased ja pühapäevased edasi-tagasi lennud. Praegu lendab Estonian Air Tallinnast Brüsselisse kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti.

Samuti tihendab Estonian Air 27. märtsist lennugraafikut Tallinna-Londoni liinil, suurendades lendude arvu neljale korrale nädalas. Lennud Tallinna ja Londoni vahel hakkavad toimuma esmaspäeviti, kolmapäeviti, reedeti ja pühapäeviti. Praegu toimuvad lennud kaks korda nädalas neljapäeviti ja pühapäeviti.

29. märtsist suurendab Estonian Air lendude arvu Tallinna ja Moskva vahel viiele korrale nädalas, lisades teisipäevased lennud. Praegu lendab Estonian Air Tallinnast Moskvasse neli korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti ja reedeti.

2. aprillist toimuvad lennud Tallinna ja Amsterdami ning Vilniuse ja Amsterdami vahel senise kuue korra asemel seitse korda nädalas, lisanduvad laupäevased lennud. Praegu toimuvad lennud esmaspäeviti, teisipäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Lisaks alustab Estonian Air senisest tihedama lennugraafiku alusel taas lendamist hooajalistel liinidel.

28. märtsil avatakse taas lennuliin Tallinna ja Minski vahel. Lennud toimuvad kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. Lennuliin jääb avatuks 28. oktoobrini.

1. maist lendab Estonian Air taas Tallinna ja Pariisi vahel. Lennud hakkavad toimuma kolm korda nädalas teisipäeviti, neljapäeviti ja pühapäeviti. Lennuliin jääb avatuks kuni 27. oktoobrini.

1. maist lendab Estonian Air Kuressaare ja Stockholmi vahel. Lennud toimuvad pühapäeviti, lennuliin jääb avatuks kuni 28. augustini.

2. mail avab Estonian Air taas lennuliini Tallinna ja Berliini vahel. Lennud Tallinnast Berliini hakkavad toimuma kolm korda nädalas esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti. Lennuliin jääb avatuks 30. septembrini.

7. maist lendab Estonian Air Tallinna ja Barcelona vahel. Ajavahemikus 7. maist kuni 6. juunini toimuvad lennud kord nädalas laupäeviti, 14. juunist kuni 30. augustini kaks korda nädalas teisipäeviti ja laupäeviti. 3. septembrist 29. oktoobrini jätkuvad lennud kord nädalas laupäeviti.

7. maist lendab Estonian Air taas Tallinna-Milano liinil. Lennud hakkavad toimuma kord nädalas laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 24. septembrini.

18. juunist lendab Estonian Air Tallinna-Nizza liinil. Lennud toimuvad kord nädalas laupäeviti. Lennuliin jääb avatuks 17. septembrini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles