Kaltsukate uste taga looklevad järjekorrad

Kadri Ratt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kasutatud riiete pood Humana.
Kasutatud riiete pood Humana. Foto: Peeter Langovits

Populaarsemate kaltsukate ukse taha koguneb igal kuul uue kauba saabumise päeval paarikümnepealine järjekord, kusjuures klientide hulgas on palju heal järjel naisi.

«Kõige rohkem ostjaid käib ja kõige rohkem ostetakse meil uue kauba esimesel nädalal, kui hinnad kõrgeimad,» kinnitas Humana Eesti infojuht Mari-Helene Kaber Õhtulehele.

Head ajad on saabunud ka Tallinnas Paavli tänaval paikneval second-hand kauplusel, mille värskelt remonditud kauplusehallis on kaup senisest korralikum ja stangedele laiali paigutatud.

Kõik küsitletud kaltsukafännid kinnitasid, et second-hand kauba ostmisel ja palganumbri suurusel pole mingit seost. Kõige sagedasema kaltsukates käimise põhjusena nimetasid nad, et keskmises Eesti rõivapoes praktiliselt puuduvad ägedad originaalsed riided ning näiteks tavapärasest volüümikamale naisele või väga pikale mehele pole võimalik tavapoodidest midagi leida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles