Elisa langetas mitmekordselt mobiilse interneti rändlushindasid

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Hiiepuu.
Andrus Hiiepuu. Foto: Peeter Langovits.

Elisa pakub alates tänasest oma klientidele võimalust kasutada kordades soodsama hinnaga mobiilset internetti rohkem kui poolesajas välisriigis.


Soodsa andmeside kasutamise võimalus rändluses laieneb Elisa klientidele esialgu suveperioodil.

Ühtne mobiilse interneti kasutamise hind – 1,5 eurot/megabait – kehtib kokku 56 riigis, sealhulgas kõikides Euroopa majanduspiirkonna riikides ja lisaks veel 26 riigis.

Seni algasid mobiilse interneti rändlushinnad sõltuvalt operaatorist ca 3,2 eurost/megabait ning olenevalt riigist kuni 22 euroni/megabait.

Elisa langetas suveperioodiks ka kõne rändlushindasid Elisa lepingulistele klientidele Euroopa majanduspiirkonna riikides ning San Marinos, Šveitsis, Prantsusmaa saarel Reunion ja Suurbritannia meretagusel alal Gibraltaril.

Nimetatud riikides on helistamisel uueks hinnaks 0,31 eurot minut ja vastuvõetava kõne hind 0,13 eurot minut. Sõnumi saatmise hind on 0,13 eurot.

Elisa juhatuse liikme Andrus Hiiepuu kinnitusel langetas ettevõte hindu juba täna ning enam kui näeb ette 1. juulist 2011 kehtima hakkav Euroopa Parlamendi ja nõukogu rändlusmääruse muudatus.

«Pakume Elisa lepingulisele kliendile helistamisel 11 eurosendi võrra soodsamat hinda võrreldes kehtestatud rändlusmääruse muudatusega,» täpsustas Hiiepuu.

Kõnekaardi klientidele kehtib samades riikides helistamisel hind 0,42 eurot minut ja vastuvõetava kõne hind on 0,13 eurot minut. Sõnumi saatmise hind on sama mis lepingulistel klientidel 0,13 eurot.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles