Plaanime kodu arvutis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pm

Igaühel tekib vahel tahtmine oma kodu ümber korraldada. Kolimise või uue mööblitüki ostmise puhul on tähtis arvestada, kuidas mööbel elamisse ära mahutada. Kuidas seda kõige hõlpsamalt teha?

Loomulikult võib appi võtta millimeetripaberi, sinna oma toad peale joonistada ja siis papist mööblitükke nihutama hakata.

Elukutselised ruumikujundajad ja arhitektid kasutavad proffidele mõeldud CAD-programme, mis on keerulised ja kole kallid. Netikeskkonnas Floorplanner saame meie, lihtsurelikud, hõlpsa vaevaga oma kodu virtuaalselt uueks luua. Täiesti tasuta pealegi.

Floorplanneri kasutamine on imelihtne, tuleb vaid tasuta konto luua. Siis mõõdista oma elamine üle (seinad, akende-uste asukohad ja laiused) ning võidki põhiplaani alusruudustikule kanda. Keskkond pakub palju valmis mööblitükke, millega tuba sisustada: diivanitest, toolidest, laudadest, kappidest alates kuni lampide, vaipade ja arvutiteni välja.

Nii saad koostada päris detailse plaani, mis lisaks akuraatsusele silmale ilus vaadata. Kõigi  objektide dimensioone saab vabalt muuta. Näiteks kui sinu diivan erineb mõõtudelt  programmi pakutavast, klõpsa vaid I-tähele objekti viitemullis ja sisesta täpsed mõõdud.

Täpselt samuti saad valida mööblitükkide värvi ja tekstuuri. Programmis leidub küllalt erisuguseid vahendeid, millega planeerida elu-, laste-, magamis- ja vannitubasid, kööke ja isegi aeda.

Valmis plaani võid välja printida või veebi salvestada, et seda teistega jagada. Tasuta konto võimaldab teha kõiki põhitoiminguid, mida igapäevaseks ruumiplaneerimiseks vaja. Natuke juurde makstes antakse sulle lihtsalt rohkem ruumi plaanide salvestamiseks.
Suuna oma sirvik leheküljele www.floor­planner.com ja tee proovi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles