CV-Online: justkui kõigile sobiv töö äratab kahtlust

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

CV-Online'i turundusjuhi Raimo Matvere sõnul peab töökuulutuste lugemisel kindlasti tähelepanelik olema ning üldsõnaline ja justkui kõigile sobiv pakkumine peaks äratama kahtlust.


«Üldjuhul eeldatakse ükskõik millise töö pakkumisel, et kandideerivad siiski teatud oskuste, teadmiste või omadustega inimesed,» ütles ta aripaev.ee'le.


Samuti tuleb olla tähelepanelik, kui pakkumise juures puuduvad viited, kust pakkumise kohta lisainfot saaks ja milline on tööd pakkuv firma või vahendav agentuur, ütles CV-Online turundusjuht.

«Raudreegel ongi see, et kui tööpakkumine tundub huvitav ja jõukohane, kuid miski äratab kahtlust, tasub tööpakkumises antud kontaktidele helistada ning lisainfot küsida,» selgitas Matvere.

Kindlasti tasub tema sõnul olla ettevaatlik pakkumistega, mis pakuvad kiiresti suure lisaraha teenimise võimalust püramiid- ja muude skeemide abil; samuti kuulutustega, mis kutsuvad tüdrukuid välismaale klubidesse tantsijannadeks, modelliks või eskort-saatjateks, sest seal võidakse tulevaselt töötajalt nõuda rohkem, kui esialgu pakkumises kirja pandud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles