Tarbija24.ee viib lugejad restorani: saada retsept ja võid võita!

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Läheneva vabariigi aastapäeva ja ka naistepäevaga seoses ootame lugejatelt kuni 5. märtsini põnevaid retsepte, mille saatjate vahel loosime välja ühe restorani Kaerajaan ja ühe restorani Da Vinci kinkekaardi.


Saada meile oma lemmikretsept või katseta millegi uuega! Retseptide temaatika pole piiratud, kuid eelkõige võiks ideed olla seotud just kahe mainitud tähtpäevaga. Eriti hea, kui retseptiga on kaasas ka valmis toidust tehtud foto.

Retsepte ootame kuni 5. märtsini (k.a) aadressil toimetus@tarbija24.ee. Ära unusta lisamast oma kontaktandmeid, et saaksime võidu korral Sinuga ühendust võtta!

NB! Üks inimene võib saata ka mitu retsepti!

Paremad retseptid avaldame Tarbija24.ee toidurubriigis, kõigi saatjate vahel loosime 6. märtsil välja 800-kroonise Kaerajaani ning 1000-kroonise Da Vinci kinkekaardi. Võitjate nimed avaldame samal päeval Tarbija24.ee's.

Kaerajaan on Tallinnas Raekoja platsil asuv modernse Eesti köögiga restoran, mis rõhub rahvuslikkusele lisaks toidule ka sisekujunduses. Restorani köök ühendab ürgsed eestimaised maitsed uusimate trendidega mujalt maailmast.

Da Vinci on Tallinnas Aia tänaval asuv Itaalia restoran, kus pakutakse otse Itaaliast imporditud toorainest valmistatud toitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles