Laupäeval toimub Tallinnas käsitööpäev

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

MTÜ Kirju Kummut kutsub sel laupäeval, 14. märtsil Salme kultuurikeskuses toimuvale

käsitööpäevale

, kus saab meisterdada erinevates õpitubades, vaadata ja imetleda, koguda ideid, kontakte ja inspiratsiooni.



Sissepääs üritusele on tasuta ning uksed on valla kõigile: ema-isa võivad julgelt kaasa haarata ka oma nooremaid ja vanemaid lapsi, sest nii pärlite valmistamine kui siidile värvi kandmine on jõukohased kohe, kui pintsel näpu vahel seisma hakkab ja polümeersavi sarnaneb kahtlaselt igapäevasele plastiliinile, teatas MTÜ Kirju Kummut.

Traditsioonilisema näputöö harrastajatele jagatakse inspiratsiooni natuke ebatraditsioonilisemate asjade kudumiseks ning need, keda paelub näiteks taaskasutusteema, saavad teada, mida on vaja, et teha vanast uus - näiteks kanda imelisi pilte tekstiilile.

Müügilettidelt leiab igasuguseid uusi ja huvitavaid tooteid ning tarvikuid: lõnga, vardaid, heegelnõelu, polümeersavi, helmeid, päikese- ja siidivärve, seebimaterjali, lilli ja liblikaid, kasse ja koeri jpm.

Veebipoodide ja nende pidajatega saab kohtuda reaalses maailmas ning kõike pakutavat saab soetada postikulu võrra odavamalt.

Sissepääs üritusele on tasuta, kuid õpitoas osalemine tasuline, selle eest saab kaasa vajalikud vahendid ja nende kasutamisõpetuse, ideid ja inspiratsiooni ning ise tehtud ehted, siidsalli, kootud lille või praktilise poekoti.

Kella 12 - 14 saab osaleda helmestest meisterdamise, FIMO savist voolimise, lapikudumise, shibori tehnikas siidisalli ning tekstiili salvrätitehnika töötubades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles